SCENARIU a la Hollywood! Au pierdut pensiile batranilor pentru ca din masina Postei a cazut un sac plin cu bani! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:38

Sa vezi sa nu crezi. Asa ceva numai in filme se intampla. Sau...in Romania.

 Pe drumul dintre doua localitati iesene, doar Dumnezeu stie cum din masina Postei Romane, una nesecurizata, a cazut un sac burdusit cu bani. 13 mii de lei erau in el.

Ghinionul angajatilor Postei, doi la numar, s-a transformat rapid in norocul altora, iuti de mana, dar si de picior. Imediat ce s-au vazut cu atat banet, dusi au fost. Fireste, toata lumea se intreaba cine i-a luat, dar mai ales, cum a fost posibil ca masina sa aiba o astfel de spartura chiar in locul unde erau depozitati banii? De ce nu s-a observat din timp? Cumva totul face parte
dintr-un plan bine pus la punct?

Sunt zeci de scenarii tesute in jurul acestei intamplari demne de un scenariu hollywoodian. Angajatii habar n-aveau ca au pierdut pensiile batranilor. I-au anuntat politistii, la randul lor uimiti, cand, aflati in patrulaj, au dat cu ochii de mai multi oameni care stateau la marginea drumului si culegeau, de zor, bani. Imediat ce i-au vazut pe oamenii legii... s-au imprastiat ca potarnichile.
Anchetatorii au recuperat doar 500 de lei. 

Din pacate, cei care au plecat cu buzunarele doldora de bani necuveniti, n-au gandit asa. Culmea, oamenii locului spun ca... sunt obsinuiti ca banii sa le pice ca din cer.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.