SCENE CUTREMURATOARE! Prabusirea avionului TransAsia fost inregistrata de camerele de filmat amplasate la bordul mai multor masini

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Sunt clipe unice, nemaivazute pana acum! Sunt 25 de morti, cu toate acestea, un adevarat miracol s-a petrecut: 2 copii au supravietuit catastrofei.

Imaginile prabusirii avionului companiei taiwaneze TransAsia Airways aduc groaza in sufletele privitorilor. La doar 3 minute dupa decolarea din Taipei, avionul cu 53 de pasageri si 5 membri ai echipajului la bord s-a prabusit in riu. O masina care traversa podul a inregistrat dezastrul.

Filmarea arata, clar, cum avionul care pierde in altitudine, loveste un taxi si apoi marginea podului, dupa care se prabuseste in rau. Pilotul a apucat doar sa comunice turnului de control ca motorul e in flacari si sa ceara ajutor.

Soferul taximetrului lovit de aripa avionul care se prabuseste a supravietuit in mod senzational.

##VIDEO131903##

Dupa primele momente de groaza si panica,surprinse si acestea de cameramani amatori, autoritatile se mobilizeaza. Timpul este extrem de important pentru supravietuitorii din apele inghetate ale riului. Salvatorii sunt nevoiti sa taie fuselajul pentru a putea ajunge la victimele prinse in capcana de fier. Printr-o minune, un copilas de 3 ani este scos teafar.

Salvatorii il tin strans la piept si alearga cu el spre ambulanta. Intre timp, echipele de salvare, in barci pneumatice, se agita in jurul epavei avionului, incercând sa salveze si alte persoane blocate in interior.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La bordul aeronavei se aflau 58 de persoane: 53 pasageri si 5

membri ai echipajului. Nici jumatate din ei nu au supravietuit. Cele doua cutii negre ale avionului au fost recuperate si resturile fuzelajului duse pe uscat pentru inceperea investigatiilor despre cauzele prabusirii.

Este cea de-a doua aeronava a companiei TransAsia Airways care se prabuseste in ultimul an. In vara anului trecut un alt avion a cazut in zona arhipelagului Penghu din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Atunci, 48 de oameni si-au pierdut viata.