SCENE DE COSMAR la deschiderea unui magazin de haine din Baia Mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

Sute de clienti au dat navala la deschiderea unui magazin de haine pentru vouchere promotionale.

Dai un cot si ajungi in fata. Asta par sa-si fi spus sutele de baimareni, care-au dat navala, la cumparaturi. Priviti-le pe doamnele din imagine! Par linistite, pana cand, ca la un semn, se transforma in adevarate razbonice. Doar a sosit momentul mult asteptat: impartitul tichetelor cu valoare.

Scenele s-au petrecut la usa unui cunoscut lant de magazine, care a deschis unul si la Baia-Mare. Cum pana acum vedeau brandul doar in reviste sau in strainatate, maramuresencele si-au spus ca nu pot rata inaugurarea.
Si s-au dus buluc! Nu ca nu ar fi avut loc toate inauntru, ci pentru ca primii 100 de cumparatori castigau o reducere de 50%, daca achizitionau produse in valoare de 100 de lei. Unii au crezut ca astfel vor primi 50 de lei. Uitati-va doar ce lupte au iesit pentru bucatia de hartie. Au navalit mai ceva ca la pomul laudat! Unii dezamagiti, s-au plimbat printre rafturi ca la muzeu.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.