SCENE de COSMAR. Mai multi hingheri ATACATI cu drujba de un barbat, suparat ca oamenii isi faceau meseria

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Scene desprinse, parca, din filmele de groaza pe o strada din capitala! Un individ a atacat mai multi hingheri cu o drujba, suparat, se pare, ca barbatii isi faceau meseria.

Aceste imagini incredibile sunt suprinse pe una dintre strazile capitalei. Hingherii Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor au fost atacati cu o drujba de un individ nemultumit de faptul ca acestia adunau cainii de pe strazi. Se vede clar cum un barbat care se ocupa cu toaletarea copacilor din fata blocului isi iese din minti si alearga inspre hingheri, cu drujba pornita.

Individul pare hotarat. Flutura amenintator drujba si il ameminta pe barbatul din fata sa.

Drujba este doar la cativa centimetri distanta de fata unuia dintre hingheri. Noroc ca unul dintre colegii barbatului vine din spate si 8in ultimul moment il loveste pe agresor astfel incat evita o nenorocire.

Angajatul primariei, prezent acolo ca sa prinda cainii, il loveste pe barbatul cu drujba cu un lant si ii sparge capul. Agresorul a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri, iar de aici a ajuns direct pe mana politistilor.

Dupa mai bine de 3 ore de audieri, barbatul a fost liber sa plece acasa. Nu si-a explicat gestul, dimpotriva, cand a vazut camerele de filmat a luat-o la fuga.

##VIDEO130941##

De ce a fugit barbatul, nu stim sigur, in conditiile in care a depus o plangere penala pentru loviri si alte violente. Din asta reiese ca e victima. Insa si hingherul care a fost in pericol in fata drujbei a depus plangere, pentru amenintare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Reprezentantii firmei la care lucreaza barbatul cu drujba au refuzat sa comenteze incidentul. Barbatul, angajatul unui firme private care lucreaza, se pare, pentru Primaria Sectorului doi se afla in zona pentru toaletarea copacilor. Nemultumit ca hingherii intentionau sa ridice cainii fara stapan din zona a sarit la bataie.

Unul dintre locatarii blocurilor din zona mai ca se bucura pentru ce s-a intamplat.

Femeia e mare iubitoare de animale si nici nu vrea sa auda de hinhgeri. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, atat hingherul cat si angajatul firmei risca pedeapsa cu inchisoarea.

 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.