SCENE DE GROAZA! A murit PE TRECEREA DE PIETONI in timp ce se deplasa spre serviciu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 07:25

Victima avea 36 de ani si era asistent medical.

Era prima ei zi de lucru dupa zece zile de concediu. Asa ca, s-a trezit de cum s-a luminat afara si s-a indreptat spre serviciu. Era pe scuarul din mijlocul strazii si astepta sa traverseze. Pe zebra. N-a apucat sa faca vreun pas pe trecerea de pietoni! Un tanar grabit care se afla pe banda a treia de circulatie a virat la stanga, fara sa se asigure. Un alt sofer nu a mai putut controla masina.
Femeia aflata la volan a ajuns in cateva secunde pe scuarul in care pietonii asteptau la semafor. Acolo se afla si asistenta medicala.

Trecatorii au ramas ingroziti de scena socanta de la locul accidentului. Acum, tanarului i s-a intocmit dosar pentru ucidere din culpa. Si in alte judete, soferii grabiti si neatenti fac victime! Priviti cum acest barbat este pur si simplu spulberat si aruncat la cativa metri de o masina, chiar de pe trecerea de pietoni.
Soferul taxiului nici nu realizeaza ca prin fata sa trece pietonul.

Abia dupa ce il loveste isi da seama ca ceva nu este in regula si opreste. Victima ramane intinsa pe sosea si incearca din rasputeri sa se ridice, dar nu reuseste. Cativa oameni sar repede sa il ajute si suna la 112. In timp ce victima a ajuns transportata in stare grava la spital, taximetristul a avut tupeul sa-si gaseasca scuze.
Indiferent de explicatiile soferului, politistii au dovada pe radar. Soferul risca acum sa ramana fara permis si totdata si fara serviciu, chiar daca este sofer pe taxi de zeci de ani.