Scene de GROAZA! Alex Velea, VIOLENT cu un paparazzo Wowbiz.ro: "Zdreanta de om ce esti"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Ceea ce parea a fi o seara obisnuita s-a transformat intr-o adevarata furtuna.

Ieri seara Alex Velea si-a lansat propria colectie de haine. Totul a mers cum trebuie si nimic nu anunta ceea ce avea sa urmeze. La un moment, in timpul evenimentului, o schimbare s-a produs in comportamentul lui.

"Cred ca problemele lui au aparut acolo. La lansare a fost prezenta si Antonia, si se pare ca unul dintre jurnalisti i-a adresat niste intrebari mai incomode. Din acel moment a devenit nelinistit.

A vorbit non stop cu ea la telefon, i-a dat mesaje si a baut foarte mult alcool de la barul din locatie", a spus paparazzo WOWbiz care a fost agresat.

La finalul evenimentului, cantaretul a plecat acasa. In momentul in care a ajuns in fata blocului in care locuieste, sub masca prieteniei si cu un zambet larg pe fata, l-a invitat pe paparazzo WOWbiz la el in casa.


"Era foarte prietenos, chiar nu imi venea sa cred. Ma asteptam la un interviu acasa la el".

Ceea ce a urmat insa intrece orice imaginatie. In lift Alex Velea a devenit brusc extrem de agresiv.

"M-a intrebat ce vreau sa filmez. I-am raspuns ca o sa filmez ce imi permite el sa filmez. Dintr-o data m-a apucat de gat, de la spate, si a inceput sa ma stranga.
M-a socat schimbarea lui, pentru ca a trecut de la o atitudine prietenoasa la o atitudine parsiva. In momentul in care liftul s-a oprit si a ajuns la etajul lui, a pus mana in usa si a blocat-o! I-am spus: pai ce facem, de ce ramanem aici?".

Dupa ce l-a tras de par, scenele socante au continuat. Alex Velea a sarit sa sparga camera, dupa care l-a lovit pe paparazzo cu piciorul si l-a numit "zdreanta".


"Cand am vrut sa cobor scarile mi-a dat un sut in spate. Eram cu spatele. Nu m-a lovit tare, dar nu sunt gesturi demne de o vedeta. Ulterior mi-a spus ca sunt o zdreanta de om. Sunt convins ca daca nu aveam camera totul se termina mult mai rau".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.