SCENE DE GROAZA, azi in fata Primariei lui Vanghelie! Un protestatar a MURIT, dupa ce amenintase ca isi da foc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 11:40

Luni, in fata Primariei Sectorului 5 din Capitala, doi barbati care amentintau ca isi dau foc au fost ridicati de fortele de ordine.

Protestatarii care aveau asupra lor sticle de benzina si o butelie de gaz amenintau ca isi dau foc deoarece Marian Vanghelie refiza de un an sa-i primesca in audienta.

 

Din nefericire, unul dintre barbati a murit in drum spre spital, unde a fost dus dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Echipajul de la Serviciul de Ambulanta i-a acordat asistenta barbatului in varsta de 50 de ani.

Initial acesta refuzase consultul si nu a vrut sa mearga la spital. 

 

In timpul discutiilor, barbatul a intrat in stop cardio-respirator. Moment in care medicii au inceput imediat menevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au continuat pe toata durata transportului spre Spitalul Coltea, unde si echipajele medicale au continuat manevrele de resuscitare, dar fara rezultat, barbatul fiind declarat mort in jurul orei 14:00.

 

Potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 5 care au declarata pentru Mediafax, cei doi protestatari au ajuns in fata sediului in jurul orei 12:00 cerand sa fie primiti in audienta de

Marian Vanghelie, care nu se afla in institutie, dar urma sa revina.

 

"Cei doi protestatari au fost invitati sa-l astepte, pentru ca primarul urma să revina in institutie, nefiind refuzati", au spus reprezentantii institutiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Doi barbati au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie, a informat Politia Capitalei.

 

In cele din urma cei doi protestatari le-au spus politistilor ca au recurs la acest geste deoerece primarul Marian Vanghelie, ar fi refuzat sa-i primeasca.

 

Sursa: Mediafax