Scene DE GROAZA in Australia! Locuitorii sunt TERIFIATI dupa ce au vazut ca apa marii are culoarea sangelui. Vezi ce s-a intamplat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 21:45

Locuitorii orasului Sidney din Australia au ramas socati cand au iesit astazi din case si au vazut ca apa marii are culoarea sangelui.

Un fenomen biologic neobisnuit a transformat apa unei mari din Australia, care a capatat o nuanta de rosu aprins dupa ce diverse alge rare au inflorit in adancuri, plaja fiind inchisa din cauza temerilor in privinta efectului acestora asupra sanatatii.

In ciuda avertizarilor insa, mai multi turisti indrazneti au fost vazuti aventurandu-se in apa si inotand la suprafata rosie.

Fenomenul natural se produce cand o alga infloreste si plantele minuscule, care pot aparea in culori diverse, se aduna in grupuri mari, avand adesea rezultate spectaculoase.


Cunoscuta drept "Nocturnal Scintillans" sau "stralucirea marii", procesul nu are efecte toxice, dar oamenii sunt, totusi, sfatuiti sa evite inotul in zone cu apa de culoare neobisnuita.

Algele, care pot avea un nivel ridicat de amoniac, pot cauza iritatii ale pielii.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-64346c63da0e183a76e0ac592f3b69f1.jpg