Scene de groază în București! ,,Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!" O femeie a fost atacată de iubit chiar în fața fiicei lor de 6 ani

Author: Diana Ghita

Conflict sângeros aseară în Capitală

Sursa: Pexels.com

Un bărbat și-a înjunghiat iubita noaptea trecută, iar mai apoi a vrut să-și pună capăt zilelor. Acesta a stat pe marginea geamului până azi dimineață, amenințând că se aruncă.

Totul s-a întâmplat în locuința celor doi parteneri, într-un bloc din sectorul 1 din București.

Citește și: „Regretă, n-a vrut s-o omoare!”. Autoarea crimei de la Mangalia a fost vizitată de mama ei

De la ce au pornit scenele de groază

Agresorul este un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta a atacat-o pe iubita lui, de 31 de ani, după ce aceasta i-a spus că nu mai vrea să fie împreună cu el.

La primirea veștii, furios din cale afară, bărbatul a amenințat-o că o omoară.

Tânăra îngrozită a apelat urgent la ajutorul unei prietene, care a venit imediat, alături de băiatul ei, acasă la femeia agresată. Însă, când cei doi au intrat, atacatorul, într-o criză de nervi, a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe partenera lui în mai multe rânduri, în zona abdomenului și a gâtului. 

Copiii înspăimântați de scenele cumplite au stat ascunși în ghena blocului până când au venit echipajele de salvare la fața locului.

Potrivit Observator, după multiplele lovituri de cuțit, victima a reușit să scape. Aceasta a fugit până la strada principală, unde a fost văzută de oameni, care au apelat de urgență la 112.

,,Era plină de sânge şi a zis «Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!»'',  a povestit un trecător.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

,,Am văzut o femeie care era tăiată, exact aici, în faţa terasei. Am coborât din maşină. Nu spunea absolut nimic, era foarte speriată. Destul de mult sânge.'', a declarat un alt martor, potrivit sursei citate.

Citește și: Caz şocant în Bihor! O femeie de 34 de ani și-a ucis tatăl cu multiple lovituri de cuţit

Bărbatul a amenințat că își ia viața

După ce trecătorii au sunat la urgențe, la fața locului s-a prezentat un echipaj care a transportat-o pe femeie la spitalul Floreasca. Aceasta se află într-o stare critică, deoarece i-au fost afectate organele vitale în urma atacului.

O altă victimă a bărbatului a fost prietena tinerei, care s-a ales cu o rană la mână, însă a refuzat să fie transportată la spital. 

În tot acest timp, atacatorul a rămas în casă. Ulterior acesta a realizat ce a fost în stare să facă, așa că l-au copleșit vina și remușcările. În consecință, bărbatul a ieșit pe fereastra apartamentului, amenințând că își va da drumul de la etajul 8.

Acesta a rămas la geam până azi dimineață, în jurul orei 8:00. De aseară până astăzi acesta a amenințat în continuu că urmează să se arunce de la pervazul geamului, iar negociatorii au depus o întreagă muncă de convingere pentru a-l determina să coboare, conform sursei citate.

Citește și: „Nu am vrut să le fac rău” Motivul halucinant pentru care tânăra mamă din Botoșani și-a aruncat copiii de la etaj