Scene de groază în Capitală: Un bărbat a fost găsit cu un cuţit înfipt în spate, într-o staţie de tramvai: „I-a distrus plămânii”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 aug 2024, 10:40

Un conflict spontan a izbucnit între victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, și doi tineri care călătoreau împreună cu acesta în tramvai

Sursa: colaj (pexels&Captură Observator)

O scenă șocantă, desprinsă parcă dintr-un film de groază, a avut loc într-o stație de tramvai din Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat a fost găsit cu un cuțit înfipt în spate.

Un conflict spontan a izbucnit între victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, și doi tineri care călătoreau împreună cu acesta în tramvai.

Citește și: Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba

Bărbat înjunghiat cu un cuțit discută cu polițiștii în stația de tramvai

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:30. Conform Observatornews, altercația a escaladat rapid și a dus la un act de violență extremă. Cei doi tineri l-au atacat pe bărbat și i-au înfipt un cuțit în spate, după care au fugit de la locul faptei.

Bărbatul, deși grav rănit, a reușit să ajungă într-o stație de tramvai din apropiere, unde a fost găsit discutând cu polițiștii care au sosit la fața locului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Polițiștii îi caută pe cei doi agresori

Poliția Capitalei, alertată printr-un apel la 112, a intervenit rapid și a deschis o anchetă pentru a-i identifica și prinde, ulterior, pe cei doi agresori.

Citește și: Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit! Totul ar fi pornit de la un conflict

„Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", transmite Poliția Capitalei.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.