Scene de groază în Capitală! Un bărbat a plimbat trupul neînsuflețit al partenerei pe stradă

Autor: Bianca Vidoi

Scene de groază în Capitală

Sursa: observatornews.ro

Locuitorii Sectorului 5 al Capitalei au luat parte la scene groaznice pe parcursul serii de 19 iulie 2024, atunci când un bărbat plimba pe stradă trupul neînsuflețit al partenerei sale.

Un bărbat de 55 de ani a fost văzut pe stradă cum plimba pe străzile Sectorului 5 corpul neînsuflețit al unei femei, ce ulterior a mărturisit că este partenera sa. Martorii au sunat imediat autoritățile pentru a semnala incidentul, iar declarația pe care a dat-o polițiștilor este una uluitoare.

Un bărbat a plimbat trupul neînsuflețit al partenerei pe stradă

În seara zilei de 19 iulie 2024, un bărbat de 55 de ani a fost observat pe străzile Sectorului 5 în timp ce plimba un căruț metalic în care se afla trupul neînsuflețit al

partenerei sale. În jurul orei 21:00, bărbatul a decis să scoată cadavrul în stradă pentru a căuta un telefon mobil ca să poată apela la 112.

Martorii au observat scenele de groază și au decis să apeleze imediat autoritățile, iar politiştii l-au prins la faţa locului. Perimetrul a fost delimitat și cercetat de către anchetatori, iar la fața locului aceștia au găsit și căruciorul metalic în care bărbatul de 55 de ani plimba trupul neînsuflețit al partenerei sale în vârstă de 56 de ani.

Citește și: Soțul Marinei Gavril, dentista găsită moartă în propriul cabinet, este unul dintre suspecți. Ce au descoperit anchetatorii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Martorii ce au decis să apeleze 112 pentru a semnala evenimentul neobișnuit au declarat că trupul neînsuflețit al femeii de 56 de ani se afla într-o stare avansată de descompunere.  Medicii legiști au preluat trupul neînsuflețit al femeii și vor stabili care a fost cauza morții.

Bărbatul declară că a găsit-o fără viață în casă

Primele suspiciuni despre cauzele morții femeii au început să apară.

Bărbatul de 55 de ani a mărturisit că acesta și-a găsit partenera fără suflare în interiorul casei în care locuiau, iar motivul pentru care a decis să o pună într-un cărucior metalic și să se plimbe pe străzile Sectorului 5 era pentru a găsi un telefon mobil.

"Nu știu absolut nimic, am lăsat-o vie. Era partenera mea de opt ani jumătate. Cum de ce am scos-o? Am scos-o că să pot să ies afară", a declarat bărbatul de 55 de ani.

Acesta nu avea telefon mobil, iar pentru a suna la 112 a fost nevoit să îi pună trupul neînsuflețit partenerei sale într-un cărucior metalic, astfel încât bărbatul să ajungă la o benzinărie și să îi anunțe pe polițiști. Ulterior suspectul a foat adus la Serviciul Omoruri iar cazul a fost preluat de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bucureşti. 

Ancheta este în continuare deschisă pentru a se stabili dacă este vorba despre un deces din cauze naturale sau despre o posibilă crimă pe care bărbatul ar fi comis-o, potrivit observatornews.ro.