Scene de groaza in taxi pentru inspectorii de la OPC! E incredibil ce li s-a intamplat cand un sofer a refuzat sa-i duca cu masina

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 12:15

Taximetristul a refuzat o cursa pe motiv ca distanta era prea mica.

Clientul, nimeni altul decat presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, urca in masina care are aprins becul verde, adica taximetrul este liber. Omul e hotarat sa nu porneasca. Nu se deranjeaza pentru doi kilometri, asa ca isi pofteste clientul afara din taximetru.

Pe margine, inspectorii urmaresc discutiile, iar cand vad ca nu e chip ca taximetristul sa o ia din loc, intervin.  Din pacate, astfel de situatii nu sunt de azi, de ieri, iar noi, aici, la Stirile Kanal D, v-am aratat de nenumarate ori cum se face taximetrie in Romania:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140805##

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.