SCENE DE GROAZA la o gradina zoologica. Un veterinar a IMPUSCAT din greseala un angajat costumat ca o gorila

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 18:05

Angajatii unei gradini zoologice din Tenerife au vrut sa faca un exercitiu in care se simula evadarea unei gorile. Au uitat, insa, sa-l informeze pe medicul veterinar.

Un barbat in varsta de 35 de ani, anagajat la o gradina zoologica din Tenerife, se zbate intre viata si moarte la spital dupa ce a fost impuscat din greseala de catre medicul veterinar. Angajatii unitatii au vrut sa faca un exercitiu simuland evadarea unei gorile.

Pentru ca experimentul sa fie cat mai veridic, unul dintre ingrijitori s-a costumat in gorila. In timp ce incerca chipurile sa evadeze, medicul veterinar l-a impuscat cu o seringa care continea tranchilizant.

Din pacate veterinarul nu fusese informat de desfasurarea unui asemenea exercitiu. Doza cu care a fost impuscat bietul angajat a fost una puternica, iar barbatul este internat in stare critica. Substanta folosita de veterinar ca tranchilizant era pentru o gorila care cantareste cel putin 200 kg.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.