Scene de iubire patimasa in casa "Puterea dragostei"! Jador si Ella au dat frau liber sentimentelor! Iata pana unde s-a ajuns si cum au reactionat ceilalti concurenti!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 11:35

Ella a fost provocata sa il sarute pe Jador "pe gura", spre uluirea tuturor.

In editia de astazi, mai multi au jucat "Adevar sau provocare". Aflat in casa fetelor, Iulian a profitat de moment si s-a apropiat mai mult de Bia. Cea care i-a incitat sa intre in jocul "periculos" a fost nimeni alta decat Mary, care mai intai a venit cu o provocare pentru Iulian, de a o saruta pe buze pe Bia.
Dupa ce Iulian si-a dus la indeplinire provocarea la care visa de mult timp, Mary i-a lansat si Ellei propunerea uluitoare de a merge in casa baietilor pentru a-l saruta pe Jador, "pe gura".


Desi s-a aratat extrem de sfioasa si stanjenita de provocarea primita, Ella a cedat in cele din urma si a acceptat chiar si sa incalce regulamentul emisiunii doar sa ajunga fata in fata cu Jador si sa il sarute.
Pe de alta parte, Jador astepta cu nerabdare fericitul moment la care visa de multa vreme, doarece dupa despartirea de Simina, nu a reusit sa se mai apropie de nicio fata din casa, ci a trait doar cu gandul la fosta lui iubita.


Mary a dus-o aproape cu forta pe Ella în casa băieților și s-a asigurat că provocarea va fi dusă până la capăt de colega sa, care a observat schimbul de priviri senzuale din ce in ce mai dese dintre ea și Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary, cupidonul de serviciu, a împins-o pe Ella în brațele lui Jador, care, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a lasat prada sentimentelor, prabusindu-se pe podea cu Ella in brate.

Citeste si: Momente de senzatie in casa "Puterea dragostei"! "Daca simtiti nevoia sa va sarutati o puteti face!" Concurentii s-au privit ochi in ochi, pentru a simti daca sunt sa nu suflete pereche! Iata cum a decurs palpitanta proba!

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", in cele mai tandre ipostaze! Iata pe cine iubeste tanara si cum au fost surprinsi!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.