Scene de necrezut! Alexandra si Akebono s-au luat la bataie! E uluitor de la ce a plecat totul

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 sep 2020, 17:30
Alexandra i-a dat o palma lui Akebono

Alexandra si Akebono s-au luat la bataie in emisiunea Puterea dragostei de astazi. Motivul conflictului este halucinant.

Akebono a mers, nervos, in casa fetelor si a rasturnat o oala de sarmale pe Alexandra.

Aceasta i-a dat o palma, motiv pentru care s-a declansat un scandal de proportii. Toata casa s-a ridicat in picioare si a incercat sa aplaneze conflictul.

Alexandra s-a aratat dispusa sa se bata cu Akebono ca si cum ar fi fost o lupta de la baiat la baiat.

"M-a lasat jos! Sa se bata cu pumnii si picioarele, sa dea in mine, daca are curaj", a strigat Alexandra, sora ei, Adriana, fiind alaturi de ea in scandalul respectiv.

Akebono, probabil cel mai conflictual concurent de la Puterea dragostei sezonul 3!

Akebono are numeroase antecedente in acest sezon 3 de la Puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scandalurile in care a fost implicat au fost nenumarate. S-a luat la bataie cu Nicos, a mers sa il bata si pe Cristian Comanici, ulterior totul aplanandu-se si chiar luandu-l de dupa gat pe fratele Biancai Comanici, s-a certat si cu Alexandra de mai multe ori si lista poate continua.

Nici Alexandra nu e usa de biserica! Recent, ea a sarit sa o bata pe Aya, pe care Akebono o place!

De fapt, cel mai probabil, de acolo au plecat tensiunile intre Alexandra si Akebono. Akebono a amenintat-o direct pe Alexandra dupa ce aceasta a sarit sa o bata pe Aya. Se stie ca Akebono e indragostit de Aya.

"Daca Aya va fi vreodata cu mine in emisiune, o sa ai de-a face cu mine. Rezolv eu problema", a amenintat-o Akebono pe Alexandra. Cel mai probabil, Akebono a vorbit in afara emisiunii cu Aya si e pe punctul de a forma un cuplu cu ea.

Aya a spus, zilele trecute, ca e gata sa lupte pentru George, dar ca daca nu va avea nicio sansa la acesta se va indrepta spre Akebono. E stiut faptul ca George o iubeste pe Mona si nu il intereseaza alta fata in afara de ea si, cel mai probabil, George a lamurit acest lucru cu Aya.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.