Scene de tot rasul pe litoral. Romii veniti in vacanta au facut baie IMBRACATI in mare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Ce nunti imparatesti? Ce botezuri cu prunci imbracati in aur, din cap pana in picioare? Adevarata valoare a familiilor instarite, la malul marii se vede.

Cum traditia ii opreste sa se dezbrace, in costum de baie, iar arsita nu iarta pe nimeni, oamenii n-au avut ce face- au intrat imbracati in apa si, sa te tii petrecere! Domnii din imagini sunt din Iasi si Galati. N-au mai rabdat caldura din orasele de bastina, asa ca si-au dat intalnire pe litoral. Sunt foarte fericiti ca si-au intalnit rudele si prietenii.

Oamenii nostri au tot ce le trebuie: bautura, mancare, dar si tot ce-ti trebuie daca vrei sa intri in apa.

Sigur, dumneavoastra va intrebati de ce doamnele fac baie imbracate. Ne explica chiar sotii, saritori nevoie mare: „ Trebuie sa ne respecte pe noi, ca barbati ”. Sa nu va imaginati ca si-au uitat costumele de baie. Le-au imbracat, dar pe dedesubt.

Oricum, doamnele par sa se descurce de minune. Nu par deloc incomodate de fustele crete si inflorate in apa. Se balacesc de mama focului, ba chiar fac un dans.

Oamenii par sa fie constienti ca vara e anotimpul hotilor. Asa ca au luat cu ei, pe plaja, toate podoabele grele din aur.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dupa cateva ore de stat la plaja, oamenii si-au strans bagajele si s-au retras incet catre palatele din camping. Nu e nicio gluma, sa vedeti cat de bine s-au organizat.

Si sa nu credeti ca oamenilor le arde de mers prin cluburi! De cum apune soarele, vor pune de-o petrecere chiar in camping, cu miel la protap si gratare care o sa sfaraie toata noaptea.Cu toate alimentele, ingredientele aduse de acasa. Spun ca se simt mai in siguranta daca aduc totul de acasa, nu ca nu ar avea bani sa isi cumpere tot ce le pofteste inima.

##VIDEO118900##