Scene dramatice la Londra! Acoperisul unui teatru s-a prabusit peste spectatori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:47

O reprezentatie de teatru s-a transpus de pe scena, direct printre spectatori.

Numai ca totul s-a transformat intr-o drama. Tavanul teatrului Apollo din Londra, s-a prabusit chiar in timpul spectacolului. Sute de oameni au scapat cu viata ca prin minune, dar multi dintre ei au ajuns la spital, cu rani destul de grave. Oamenii au venit pentru o seara linistita, la teatru, dar s-au trezit fata in fata cu apocalipsa. In mijlocul reprezentatiei, acoperisul teatrului Apollo, din centrul metropolei, s-a prabusit peste spectatori.
Un zgomot infernal pe care iubitorii de teatru l-au pus pe seama spectacolului.

Chiar au crezut ca face parte din scenariu- pana cand au fost loviti de bucatile de tencuiala. In total, peste 90 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Autoritatile au inceput cercetarile, sa descopere care au fost motivele incidentului. Pana acum, nu suspecteaza ca ar fi fost vorba de vreun atac terorist.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.