SCENE FILMATE CU CAMERA ASCUNSA. Reactia unui adopost privat de caini comunitari la solicitarea unei adoptii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 08:40

Vreti sa adoptati un caine? De la un adapost de stat va puteti lua noul prieten in mai putin de 30 de minute, in timp ce la adaposturile particulare s-ar putea sa nu aveti sorti de izbanda.

Suntem la adapostul de la Glina. De cum ajungi la asa-zisele camine pentru patrupede te cuprinde spaima. Unii caini sunt bagati in custi improvizate, altii, insa, stau in haita si sunt gata sa te atace. Doi paznici te intampina si iti spun de la bun inceput cum sta treba cu adoptia.

Daca nu esti neamt, ci un roman care vrea sa adopte cativa caini si sa le asigure un trai decent la tara ti se pun de la bun inceput conditii.

Daca te duci la un alt adapost poti sa ai parte de surprize si mai neplacute. Unii nici nu recunosc ca au un adapost in curte. Asta desi pe internet apar informatii despre locatie si mai ales despre fundatia care are nevoie de donatii.

Singurul adapost unde ti se permite sa intri si esti incurajat sa adopti sau sa iti recuperezi cainele care a fost luat de hingheri este cel de stat.
Exista, insa, un impediment! Programul este scurt, la ora trei dupa amiaza, mai toate adaposturile de stat sunt inchise.

##VIDEO79223##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?