Scene halucinante la "Puterea dragostei"! Casa a fost devastată după ce băieții și fetele s-au atacat cu extinctorul! Imagini incredibile

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:15

Imagini uluitoare în emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi. Băieții și fetele s-au atacat cu extinctorul!

Lucrurile au degenerat după ce Jador a atacat-o cu extinctorul pe Ella. Scenele s-au petrecut în afara emisiunii, dar Jador a publicat imaginile video pe vlogul său. 

Fetele și-au pus în gând să se răzbune pe Jador și exact asta au făcut! Din exces de zel însă, Andra a dat prea mult cu extinctorul și a devastat casa "Puterea dragostei". A urmat răzbunarea băieților, care le-au atacat cu toții pe fete.

Concurenții au lăsat în urmă un dezastru după atacurile cu extinctorul.

Ella și Jador, dispută la "Puterea dragostei"

Jador și Ella s-au contrat din nou astăzi, la" Puterea dragostei". Ella părea că nu are chef de ceartă, însă ce a spus Jador a făcut-o să răbufnească.

"Vreau să zic ceva pozitiv. Pot să zic? Ella, mă așteptam la ceva urât din partea ta", a început Jador discuția cu Ella, după care a numit-o pe aceasta "siliconată".

"Ești foarte nesimțit", a replicat Ella.

Fetele i-au sărit în apărare Ellei. "Tu când o jignești pe ea, o faci siliconată, ne jignești și pe noi", a spus Andreea Pirui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mocanu crede că e o iubire neconsumată între ei

Bogdan Mocanu a susținut că a văzut chimie între Jador și Ella și a fost contrat de către Jador. Iată discuția din casa băieților:

Jador: Mă așteptam la ea să facă scandal. Am luat-o afară și i-am zis că n-are rost și a înțeles

Marius: A venit pornită

Mocanu: Data trecută eu n-am văzut atâta chimie între voi.

De data asta se vede, vă căutați cu privirea, cu subiectele

Mocanu și Livian: E posibil să-ți fie sortită

Jador: Bogdan, vorbești mult și prost!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.