Scene incredibile cu Sandel de la "Te vreau langa mine"! A facut o criza de nervi cand l-a sunat fosta iubita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Sandel, unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "Te vreau langa mine" a facut o adevarata criza de nervi atunci cand a fost sunat de o fosta iubita. Reactia lui va starni rasul oricui.

Paparazzi de la wowbiz.ro l-au surprins pe Sandel, participant al show-ului matrimonial "Te vreau langa mine" in timp ce vorbea la telefon cu o fosta iubita. Sandel, fermierul din Satu Mare, a devenit rapid unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Te vreau langa mine", de la Kanal D. Tanarul de 25 de ani a reusit sa cucereasca publicul cu privirea sa atipica, prin faptul ca spune lucrurilor pe nume dar mai ales datorita clopului purtat editie de editie pe cap.

Paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins, zilele trecute in parcare pe Sandel in timp ce vorbea la telefon. Din discutie reiesea ca o fosta iubita l-a sunat dupa ce l-a vazut la televizor. Se pare ca aceasta a considerat ca Sandel e vedeta si i-ar fi cerut un procent semnificativ din ferma pe care o detine, ca un fel de "partaj" dupa anii petrecuti impreuna.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ardeleanul a avut numai cuvinte "de lauda" la adresa fostei partenere, imposibil de reprodus! La un moment dat,

enervat la maxim, Sandel a facut un gest care te va face sa te prapadesti de ras! Tanarul si-a scos clopul de pe cap si a dat cu el de pamant, furios si l-a lovit de cateva ori cu piciorul,suparat din cauza discutiei. Cand s-a mai calmat, tanarul si-a luat clopul si l-a pus din nou pe cap.

Emisiunea" Te vreau langa mine" e prezentata in fiecare zi, de luni pana vineri de Gabriela Cristea, incepand cu ora 13.30
la Kanal D!

Vezi video si mai multe imagini pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.