Scene incredibile la doi pasi de mormantul Parintelui Arsenie Boca. E SOCANT ce au gasit maicutele in sacosa unei femei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Blesteme si vorbe de ocara cum n-am mai auzit au intrerupt rugaciunile miilor de pelerini venite sa se roage la manastirea Prislop.

Halucinant este ca cea care tulbura linistea sfantului locas este o maicuta. Si nu este, din pacate, singura minune de acest fel. Scandalul incepe in momentul in care doua maicute scot o icoana din plasa unei femei, pe motiv ca ar fi fost furata.  Oamenii din jur sunt pur si simplu socati de ce aud, cu atat mai mult cu cat vorbele de ocara vin din partea unor femei purtatoare de straie monahale. 

Maicutele scotocesc de zor prin sacosa credincioasei, scot cateva obiecte si arunca vorbe grele.

Incidentul a ajuns pana la urechea mai-marilor Episcopiei Devei si Hunedoarei care nu vad cu ochi buni reactia maicutelor: „Credem ca maicutele  au fost provocate, insa, atitudinea lor nu este una  care trebuie sa fie scuzata. Le-a fost atrasa atentia si au primit mustrare  iar activitatea lor va fi monitorizata. In acest caz, maicile s-au ales doar cu o mustrare, insa, daca vor mai calca pe bec vor fi supuse rigorilor monahale, sustin reprezentantii bisericii.

Manastirea Prilosp a ajuns fara doar si poate cel mai cautat loc de pelerinj din tara. Multi dintre credinciosii care trec pragul manastirii au si obiceiuri mai putin ortodoxe.

##VIDEO142201##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce unii pelerini se inchina la o cruce aparuta pe un copac crescut in

apropierea manastirii si arrunca bani pentru a li se indeplini dorintele, altii profita si „fac curat” in urma lor. Priviti cum doi barbati, care se dau piosi, ingenuncheaza si se apropie de bancnotele stranse la radacina copacului, apoi le aduna pe cele mai valoroase!

Fara sa se grabeasca si sa stie ca cineva ii vede, tinerii le indeasa discret in buzunar. Prea tarziu! Un trecator a surprins intreg filmul si l-a facut public.

Ce ar mai fi de zis?  Poate ca-mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul.