Scene INCREDIBILE la Iasi! Controlorii l-au prins fara bilet, iar el a incercat sa faca orice pentru a scapa de amenda VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Cand e vorba de fuga si sustragere suntem primii! Scene incredibile la Iasi: un tanar prins de controlori fara bilet a dat un spectacol de zile mari pentru a scapa de amenda.

Priviti-l pe acest tanar cum se lupta. Da din coate si din picioare, urla si vrea cu orice chip sa scape din mainile controlorilor care l-au prins fara bilet in tramvai.

Cum n-a fost chip sa-i induplece sa nu-i dea amenda, a gasit alta metoda, mai rusinoasa, dar sanatoasa: fuga! Zadarnic plan!

Cei doi controlori, inalti ca brazii, l-au insfacat si nu l-au lasat sa scape. In lupta ce a inceput, tanarul student, slabut si fara conditie fizica, n-a avut nicio sansa.


Asa ca tot ce-a putut sa faca a fost sa se prinda bine cu mainile si cu picioarele de bara de sustinere din fata usii. Usile tramvaiului s-au inchis iar pentru omul nostru nu a mai fost cale de scapare.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.