Scene incredibile la Timisoara! O tanara nu a mai apucat sa ajunga la maternitate si a nascut chiar in statia de tramvai

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Imaginile incredibile au fost filmate pe un bulevard din Timisoara, intr-o statie de tramvai  foarte aglomerata de obicei. Tanara de 28 de ani a intrat in travaliu dis-de-dimineata, dar nu a reusit sa ajunga la spital. Bebelusul s-a grabit sa vina pe lume. Femeia a simtit ca-i vine sorocul si s-a gandit sa mearga la maternitate cu tramvaiul. Nu a mai apucat sa se urce in mijlocul de transport in comun.

A nascut chiar in statie, direct pe trotuar.

Locatarii din blocurile vecine au fost treziti de tipetele femeii aflate in chinurile facerii. Oamenii au crezut initial ca a avut loc un accident si au iesit pe balcon. Nu le-a venit sa creada ochilor ce se intampla.Femeia care astepta in statie si a asistat-o pe mamica pana cand a venit ambulanta s-a descurcat de minune. Medicilor nu le-a mai ramas decat sa taie cordonul ombilical.

Si ca nasterea sa fie cu peripetii pana la capat, o usa a ambulantei care o transporta la spital dupa nastere s-a defectat, asa ca a fost nevoie de o a doua masina. Din fericire, mamica si nou-nascutul au ajuns la spital in stare buna. Fetita cantareste aproape patru kilograme si este sanatoasa.

"Doamna a mai nascut un copil inainte de a ajunge in timp la spital, in salvare, in drum spre spital, de peste patru kilograme.

Deci se cunoaste ca e o mama eroina care, naste repede”, a declarat dr. Elena Bernard, medic ginecolog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140290##

Proaspata mamica provine dintr-o familie sarmana si mai are cinci copii, care acum sunt in plasament.