Scene incredibile surprinse de un ROMAN in timpul asaltului fortelor de ordine in Saint Denis

Editor: Adelina Minulescu Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 20:40

Romanii sunt martori la operatiunile de amploare demarate de fortele speciale franceze impotriva teroristilor.

Un roman stabilit in Franta alearga pe strazile din Saint Denis. Imaginile sale surprind panica ce s-a instalat in suburbia pariziana. Nu departe de locul in care surprinde aceste imagini, fortele speciale declanseaza asaltul asupra locatiilor suspecte. Amenintarea terorista este un pericol cat se poate de real. Dovada politistii inarmati pana in dinti.

Mascatii sunt peste tot. La alt colt de strada, romanul vede 3 soldati francezi, echipati cu arme de asalt.

Unul dintre ei este asezat in pozitie de tragere. Imaginile sunt postate pe Facebook in urma cu doar cateva ore.

Toata tara este sub stare de urgenta pentru 3 luni. Ceea ce inseamna ca adunarile publice sunt interzise iar fortele de ordine pot interveni cum considera de cuviinta pentru a pastra linistea, mai ales intr-o situatie speciala cum este asaltul de astazi din Saint Denis.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

alt colt de strada, romanul nostru surprinde o multime de jurnalisti care transmit informatii despre evenimentul aflat in desfasurare. Peste tot e agitatie iar  operatorii filmeaza non stop. Nu lipsesc nici aceeia care inregistreaza cu telefoanele movile. Reporterii vorbesc despre capturarea mai multor suspecti de terorism

Scene ca cele de mai sus nimeni nu-si doreste sa traiasca. Totusi, daca aveti programata o calatorie in Franta trebuie sa stiti ca Ministerul Roman de Externe a recomandat romanilor sa respecte avertismentele de siguranta transmise de autoritatile locale.