Scene nemaivazute din culisele serialului "Bahar: Viata furata"! Uite in ce conditii sunt nevoiti sa filmeze uneori actorii o secventa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:22

Iata cateva secvente de la filmarile pentru serialul "Bahar: Viata furata" in care echipa de productie,in frunte cu actorii, au de infruntat lucruri neprevazute.

Echipa de productie, actorii si toti cei care lucreaza la realizarea unui serial, au de infruntat uneori si lucruri neprevzute sau conditiile in care filmeaza nu sunt tocmai propice. De exemplu, intr-una din scenele pe care trebuie sa le filmeze in natura, toata lumea a fost nevoita sa infrunte cu stoicism un vant foarte puternic. Actorii au avut de spus replicile in conditii nu tocmai favorabile.

Pentru o astfel de scena, sunt necesare multe mijloace logistice.

De la echipament special pentru filmarile de exterior pana la utilaje de mare tonaj care sa ajute la filmarea acestor secvente destul de grele. Insa toti actorii sunt profesionisti si stiu ca oricat de greu ar fi, totul trebuie sa iasa perfect. Iata o secventa de la filmarile serialului "Bahar: Viata furata!"

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.