Scene socante in China! Femeie insarcinata luata cu forta de autoritati pentru ca a refuzat sa faca avort

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Intre lege si moralitate! O femeie insarcinata din China a fost arestata si dusa cu forta de politisti la o clinica de avorturi.

Se stie ca populatia Chinei este de aproximativ 1.351 miliarde de persoane. Autoritatile au dat o lege prin care o femeie nu are voie sa nasca mai mult de un copil. Multe se supun si regurc la metode contraceptive, altele intrerup sarcina dupa sarcina in cazul in care raman gravide de mai multe ori, in timp ce unele isi ucid cu mana lor pruncii care nu ies la numaratoarea statului.

Exista, insa, si femei care refuza sa avorteze daca raman insarcinate dupa ce au dat nastere deja nastere unui copil.

Cazul lor este dramatic, caci, de cele mai multe ori acest gen de femei ajung cu forta pe masa de avort. Este si cazul scenelor cutremuratoare din materialul video de mai jos! Asa zisii ofiteri de avort au venit sa duca cu forta o femeie insarcinata la clinica de avorturi.
Insa sotul si rudele ei s-au opus, luandu-se la bataie cu oamenii legii. Cel mai mult a avut de suferit din aceasta incaierare, insasi gravida care a fost la un pas de a fi linsata cand s-a intetit scandalul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: