Scene socante in Sibiu! Un camion a lovit in plin o mama si un copil care traversau strada pe trecerea de pietoni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:53

Accidentul a avut loc pe o strada din Talmaciu. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum mama se indreapta spre trecerea de pietoni si isi tine copilasul de mana pentru a-l proteja.

Femeia se asigura si dupa ce trece o masina, cei doi incep sa traverseze. Langa ei, soferul unui camion astepta sa treaca toate masinile pentru a vira la stanga. El nu observa, insa, ca pe trecere sunt pietoni.

Dupa cativa pasi, cand sunt apoape de axul soselei, cei doi sunt loviti in plin. Mama copilului este tarata cativa metri, iar copilul ramane intins pe asfalt. Imediat, in zona apar mai multi oameni ingroziti de ceea ce s-a intamplat.

La un moment dat, copilul, in varsta de 7 ani, incearca sa se ridice. Un barbat sta langa el si il tine de mana in timp ce un altul se asigura ca masinile ii ocolesc. In jurul copilului se strang mai multi oameni care incearca sa-l ajute. In 6 minute, la locul accidentului ajunge si o ambulanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia,

in varsta de 36 de ani, si copilul sau sunt dusi de urgenta la spital in stare grava. Starea baiatului este critica, asa ca medicii au decis sa-l transfere la un spital din Bucuresti. Mama a suferit rani grave la picioare si a fost internata la Terapie Intensiva. Soferul camionului are 36 de ani si este din Arges. El este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa.