Scene socante in trafic, un balon a aterizat in mijlocul soselei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 12:20

Un balon cu aer cald a aterizat de urgenta in mijlocul unei autostrazi din Marea Britanie, punand in pericol siguranta participantilor la trafic.

Un pilot care manevra un balon cu aer cald a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe o sosea din Northampton, Marea Britanie. Soferii au incremenit cand au vazut ce grozavie a aterizat in mijlocul drumului, blocand traficul. Pilotul balonului a explicat pentru Huffington Post ca era singura optiune pentru a evita o tragedie.

Balonul cu aer a pierdut dintr-odata altitudine, masinaria aflandu-se in picaj. Cum pilotul nu a reusit sa redreseze balonul, a preferat sa aterizeze de urgenta.

In balon se aflau mai multi turisti dornici de aventura si de senzatii tari. Ei bine, se pare ca in final chiar au avut parte de o doza maxima de adrenalina!

" Nu poti controla balonul decat in sus sau in jos. A fost cea mai sigura varianta de a iesi din acea situatie", a explicat pilotul. Politia a venit de urgenta la fata locului, iar din fericire nu au fost victime nici in trafic si nici din balonul cu aer.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.