SCENE SOCANTE la Braila! Accident teribil surprins de camerele de supraveghere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Ai zice ca imaginile terifiante sunt rupte dintr-un film de actiune in care evolueaza cascadori profesionisti!

N-ai crede ca s-au petrecut pe o strada principala din Braila! Totul a fost inregistrat pe camerele de supraveghere in jurul oreo 23.00. Se vede cum in intersectia goala ajung in acelasi timp o masina si o motocicleta, ambele cu viteza. Desi era obligat sa cedeze trecerea, motociclistul nu schiteaza niciun gest si intra in plin in masina care venea din dreapta si circula regulamentar.

Intr-o fractiune de secunda cei tineri aflati pe motor sunt aruncati pur si simplu la cativa metri, iar autoturismul lovit se izbeste puternic de un altul care venea din celalalt sens.

Ranit grav la cap, tanarul care se afla in spatele motociclistului a ramas nemiscat pe caldaram, iar cel care conducea motorul a scapat ca prin minune doar cu cateva zgarieturi. Barbatul a fost transportat in stare foarte grava la Spitalul de Urgenta din Braila si mai apoi transferat in Capitala.

##VIDEO79688##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”