SCENE SOCANTE la o gradina zoologica. Un vizitator gasit SFASIAT in cusca unui tigru!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 22 aug 2021, 16:30

Panica la gradina zoologica din New Delhi dupa ce un tanar a fost gasit sfasiat in cusca unui tigru alb.

O scena incredibila s-a petrecut in gradina zoologica din New Delhi, India. Un tanar a fentat agentii de securitate ai institutiei si a escaladat gardul, inalt de peste 5 m, care despartea cusca unui tigru alb de zona care delimitata pentru siguranta publicului.

Tanarul nici nu a apucat sa inainteze prea mult in spatiul destinat habitatului animalului salbatic caci tigrul a si sarit pe el. Ranile i-au fost fatale, vizitatorul imprudent fiind gasit sfasiat intr-un sant.

Alertat, personalul institutiei a incercat sa sperie tigrul pentru ca fiara sa nu se apropie prea mult de gard, insa totul in zadar.

" Tigrul s-a comportat intocmai ca un animal salbatic, asa cum este in firea lucrurilor. Este un animal in captivitate. Nu are nicio vina", au declarat autoritatile. Nimeni nu stie, insa, ce l-a impins pe tanar sa faca acest gest necugetat.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.