Scene socante la "Puterea Dragostei"! Daiana a bătut-o cumplit pe Ella

Autor: A.I.
Puterea Dragostei Daiana a batut-o pe Ella

Scena socante la Puterea Dragostei! Daiana ar fi bătut-o cumplit pe Ella. De unde a pornit conflictul? Dezvăluiri incendiare din emisiune

Daiana de la Puterea Dragostei i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Se pare că după câteva zile în care Daiana nu a participat la emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie.

Motivul pentre care Daiana şi Ella s-au luat la bătaie nu este foarte bine cunoscut.

Se pare că Daiana ar fi avut o problemă cu Ella de mult timp. Aceasta i-ar fi spus în față că nu o suportă, iar după ce a lipsit câteva zile de la filmări din cauza suferinței provocate de concurentul Gabi, ea a mers și a atacat-o direct pe Ella.

Daiana de la Puterea Dragostei, supărată că a fost batjocorită de Ella 

Daiana de la Puterea Dragostei ar fi fost batjocorită de Ella și Berna, motiv pentru care plănuise încă de cu o seară înainte de a intra în emisiune să o bată pe Ella

și pe Berna.

Andreea Pirui și Ligi ar fi știut de planul Ellei și chiar au pus paie pe foc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca și cum nu totul ar fi ea ajuns, după ce Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune, i-a promis o nouă rundă la hotel. Ella ar fi încercat să se apere și a încercat să arunce cu un ghiveci în Daiana, însă nu a mimerit-o.

"Are și vânătaie pe cap"

„Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul.

Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei”, au spus vlogerițele Reea și Tina.

„Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă.

Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella”, au mai spus cele două fete apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.