Scene socante petrecute la un liceu din judetul Calarasi! Un elev a fost batut de directoarea institutiei in fata colegilor sai!

,

Un elev a fost batut crunt de de directoarea scolii in fata colegilor lui. Scenele socante s-au petrecut la Liceul Tehnoligic "Nicolae Balcescu" din Oltenita, judetul Calarasi.


In articol:

Un nou caz de agresivitate in scoala in Romania. Nici bine n-au revenit elevii in banci, dupa lunga perioada in care scoala s-a desfasurat cu precadere online, ca au si raparut noi cazuri de violenta din partea profesorilor asupra elevilor.

Elev batut de directoarea scolii in judetul Calarasi!

Potrivit primelor informatii, se pare ca elevul ar fi fost lovit de directoarea liceului in care invata pentru ca ar fi absentat de la ore. In momentul in care acesta a fost solicitat sa iasa in fata clasei, directoarea scolii l-a lovit cu palmele peste cap de mai multe ori, insa totul a fost filmat de catre un coleg de-al elevului care se afla in spatele clasei.
Pe fundalul clipului se aude vocea directoarei care ii reproseaza elevului faptul ca ar fi incalcat regulamentul scolii absentand nemotivat: "Ce cauţi aici? Ce cauţi aici mă?"
Dupa ce intregul incident a ajuns in mediul online, directoarea in cauza a inceput sa fie cercetata pentru purtarea abuziva.

"Aș vrea să vă spun de la început că instituția pe care o reprezint dezaprobă evenimentul nefericit care s-a întâmplat. Imediat ce am aflat din media, nu de la doamna director sau din partea unui alt cadru didactic din școală sau părinți, familia copilului care a avut această agresiune din partea doamnei director, Inspectoratul Școlar s-a autosesizat.

Prin decizia inspectorului școlar general, s-a constituit o comisie de verificare coordonată chiar de către inspectorul școlar general adjunct, împreună cu alți doi colegi inspectori de management instituțional, care se află acum la fața locului. Au plecat de urgență de la Inspecorat în momentul în care a fost difuzat acest filmuleț și sunt în verificări pentru a vedea care au fost motivele pentru care un cadru didactic și, în speță directorul acestui liceu, a procedat, din păcate, în felul acesta

Nu, vă dați seama că dacă aveam semnale scrise sau verbale referitoare la un

astfel de comportament, cu siguranța că domana director sigur nu ar fi deținut la acest moment funcția de conducere. Doamna director riscă demiterea. Mâine dimineață va fi întrunit în ședință extraordinară consiliul de administrație al Inspectoratului școlar și doamna director va primi decizia de destituire din funcția de director", a precizat Adriana Sofian, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, potrivit romaniatv.net

Citeste si: Vești proaste pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a. Prefectul Capitalei a făcut anunțul: „Nu putem să facem....”

Citeste si: Caz revoltător în Maramureș! Băiețel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege de clasă

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Caz revoltător în Maramureș! Băiețel de 7 ani, bătut de tatăl unei colege de clasă

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Elevul care a bagat spaima in colegi, profesori si in parinti. Cum e posibil ca, la 15 ani, nimeni sa nu-l poata controla

CUTREMURATOR. Elev DISPARUT de acasa gasit MORT in canal. Familia e in stare de SOC!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies