Scenele care AU SOCAT INTREAGA LUME! O bona bate cu BESTIALITATE bebelusul pe care il are in grija. Parintii au impietrit cand au vazut inregistrarea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

Un clip cu adevarat socant face in aceste zile inconjurul internetului.

O familie din Rusia a descoperit cu stupoare ca bona pe mana careia isi lasau bebelusul de doar 9 luni il batea cu bestialitate.

Din filmare se vede cum femeia in varsta de 55 de ani ii aplica o serie de palme si lovituri dure celui mic pentru simplul motiv ca acesta plangea.

Mai mult, la un moment dat aceasta il acopera complet cu o patura, fara sa se gandeasca la faptul ca cel mic s-ar putea sufoca.


Totul a fost surprins de camerele ascunse instalate de parinti in sufragerie. Cand au intrebat-o daca il loveste bona a negat acest lucru, insa nu a mai avut ce sa zica dupa ce a urmarit inregistrarile.

Femeia este acum in arestul Politiei si risca 3 luni de inchisoare daca va fi gasita vinovata. Va avertizam ca imaginile sunt extrem de dure.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.