Schimb de replici acide între Roberta, Virginia și Rebecca! Zvonurile care au alimentat conflictul dintre concurentele de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat între cele trei concurente

Sursa: Captură KANAL D

Atmosfera din „Casa iubirii” rămâne, în continuare, tensionată. Dacă în episodul de ieri Antoni și Robi au avut o ceartă aprinsă, în prima parte a ediției de astăzi Roberta, Virginia și Rebecca au fost în centrul unui conflict.

Roberta s-a simțit atacată de colegele ei din „Casa iubirii”, mai ales de Rebecca, așa că a răbufnit și a adus în discuție niște zvonuri din mediul online. Conform acestora, Rebecca ar avea un frate vitreg cu care ar fi avut o relație amoroasă.

Roberta, Rebecca și Virginia au avut o ceartă aprinsă

Imediat cum Roberta a adus în prim-plan respectivele speculații, a început un adevărat scandal.

Chiar dacă Rebecca era cea vizată, colega ei de cameră, Virginia, a luat atitudine în fața Robertei. Totul s-a discutat în timpul unei transmisiuni video cu băieții, în timpul căreia Sebastian a părut să le dea dreptate fetelor, ci nu iubitei lui, întrucât nu a înțeles bine subiectul.

În momentul în care spiritele s-au încins, conexiunea s-a încheiat, iar Roberta a înțeles că Sebastian: „A vrut să-mi facă mie o contră, cum mi-a spus și la date, că o să se folosească de voi (n.r.

de celelalte concurente)”.

Ulterior, chiar dacă fetele s-au amuzat pe seama gestului făcut de Sebastian, Roberta s-a retras într-o altă parte a încăperii, însă nu pentru mult timp, întrucât Virginia a alimentat, în continuare, conflictul

Citește și: Rebecca, în lacrimi! Bruneta a fost aspru criticată de concurenții din ”Casa iubirii”. Ce a făcut tânăra: „De fiecare dată se lasă cu urlat”

Virginia: „Să ne uităm la noi în grădină și când o să fim sfinți, atunci să ne luăm de alții!”.

Roberta:   „Păi așa să faci, să nu mai vorbești de alții, să nu mă mai bagi pe mine în orice discuție tu, Virginia, care vrei să-mi faci non stop o imagine greșită cu orice aduci aici!”. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Cum a reacționat Sebastian vizavi de cearta celor trei concurente

De asemenea, Roberta i-a dat replica și Rebeccăi, întrucât totul ar fi pornit de la ea: „Totul o să ți se întoarcă, la cât de rea ești tu și la câtă răutate vrei tu să oferi și toate!”.

În paralel, în casa băieților, Sebastian a părut să regrete respectiva neînțelegere și pentru că, în loc să țină cu fosta lui iubită, a părut că este împotriva ei, mai ales că fata a trecut printr-o perioadă foarte

dificilă, în ultima vreme.

Citește și: Sebastian, gest surprinzător pentru Roberta la scurt timp după ce aceasta și-a dorit eliminarea lui: „Pentru Roberta, iubita lui...”

„Nici n-am înțeles exact subiectul, că voiam să evit.(...) Roberta a fost timp de o lună de zile așa, frate. Nu-ți place, nu? Când vezi că ești atacată și ți se vorbește și din stânga și din dreapta”,  i-a

spus Sebastian lui Moldo, care, la rândul lui, a ținut să explice reacția Virginiei.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!