Schimb de replici între logodnica lui Culiță Sterp și artist: „Cel mai mare critic al meu”. De la ce a pornit totul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 mai 2023, 14:05

Logodnica lui Culiță Sterp a vrut să țină, timp de trei zile, o cură de detoxifiere

Sursa: Instagram

Logodnica lui Culiță Sterp a oferit câteva explicații fanilor săi, așa cum a promis, doar că aceasta modul în care a făcut-o l-a amuzat pe Culiță, care s-a amuzat pe seama acestui lucru.

Logodnica lui Culiță Sterp a vrut să țină, timp de trei zile, o cură de detoxifiere și a primit foarte multe mesaje despre acest subiect, așa că a decis să ofere internauților răspunsurile dorite, precizând că nu ar mai dori să încerce așa ceva, decât cu o excepție.

Logodnica lui Culiță Sterp nu a fost foarte încântată de rezultat

După ce a ascultat concluziile la care a ajuns partenera sa, Culiță Sterp i-a dat mesaj și i-a spus că a uitat să spună anumite cuvinte și să facă anumite gesturi, lucru ce

i-a amuzat pe amândoi. Aceasta a fotografiat conversația și le-a arătat-o și fanilor ei.

Culiță Sterp: „Ai uitat să zici «sinceră să fiu»,

Logodnica lui Culiță Sterp: „Mi-am dat seama că am zis de mai multe ori, eram concentrată și la consud. Am zis să las așa natural, să vadă lumea că uneori nu pot mai mult. Dar știi ce am uitat să zic? «Vă pup dragii mei!» Și să pup palma”,

Culiță Sterp: „Și să bat din palme la început și doamne ajută și sănătate”.

Citește și: „Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră”. Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură, peste hotare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Logodnica lui Culiță a continuat să se amuze pe seama acestui subiect, spunând că artistul este „cel mai mare critic al meu dar și eu al lui.

Oare observați și voi «obieciurile» astea la noi?”.

Problemele întâmpinate de logodnica lui Culiță Sterp

Logodnica artistului duce un stil de viață sănătos, este atentă la alimentație și face sport. Deoarece i se părea că nu mai dă randament cu ceea ce făcea până în prezent, a decis să înceapă o cură de detoxifiere.

Problema de care s-a lovit a fost reprezentată de gustul sucurilor din legume, spunând că sucurile din fructe au fost bune și nu a avut nicio problemă în a le consuma. Cu toate acestea, nu s-ar mai întoarce la cura de detoxifiere, excepție fiind dacă ar putea să bea doar sucurile care îi plac.

Citește și: „Au trecut luni de zile de când nu m-am mai trezit așa”. Logodnica lui Culiță Sterp, cu zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții

„Prima zi a fost ok. N-am resimțit foame și aș fi putut să duc toate aceste trei zile perfect, dacă mi-ar fi plăcut sucurile, doar că cele care conțineau apio, pătrunjel, țelină, legume din astea, nu-mi plăceau. Le-am băut cu scârbă pe unele dintre ele(...)

Nu am văzut niște schimbări mari, probabil trei zile sunt puține(...) Nu aș face asta încă odată, decât dacă aș putea să beau sucuri care să-mi placă.

Nu faptul că nu am mâncat a fost problema, ci gustul lor”, a precizat aceasta.