Schimbare de look pentru Deea Maxer ”A băgat foarfeca în el și a tăiat o grămadă” N-o să-ți vină să crezi cum arată acum vedeta

Author: Diana Bostan

Schimbare de look pentru Deea Maxer

Sursa: Instagram-Deea Maxer

Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea, iar asta o face să înflorească pe zi ce trece. După ce a făcut mai multe schimbări în viața sa, vedeta a simțit nevoia că este timpul și pentru o schimbare de look.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a renunțat la culoarea de păr care a consacrat-o. Artista nu mai este brunetă, ci a ales ceva cu totul neașteptat.

Deea Maxer, schimbare majoră de look

Pentru că își dorește să fie cea mai bună versiune a ei, Deea Maxer a apelat și la o schimbare de look. Vedeta a renunțat la brunet și a decis că este timpul să renunțe și la părul ei extrem de lung.

Deea a mers la salonul ei preferat, acolo unde s-a lăsat pe mâinile magice ale hair-stylistului.

Citește și: „Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

De la brunet, Deea Maxer a trecut la o nuanță mult mai deschisă. Deși urmăritorii se așteptau ca artista să opteze pentru nuanțe de blond, în momentul în care au văzut vopseaua, Deea Maxer a devenit șatenă.

Pentru că părul lung al artistei era destul de deteriorat, aceasta a luat decizia de a se tunde mai scurt decât de obicei. Deși a avut emoții la început, Deea a părut încântată de rezultat. ”Începe să se deschidă nuanța. Când am ajuns și i-am zis lui Jonny că vreau să mă tund, a băgat foarfeca în el și a tăiat o grămadă, tot ce era ars.

Vedem la final ce iese”, a scris Deea Maxer, într-o postare în secțiunea Instastory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer a fost încântată de rezultat

Deși părul Deei Maxer a suferit o transformare radicală, iar acesta nu mai este atât de lung, vedeta a fost extrem de mulțumită de rezultat.

Aceasta a simțit nevoia unei schimbări de look nu doar din motive estetice, ci și-a dorit ca părul ei să fie mult mai sănătos.

Fiind adepta transformărilor, Deea Maxer a căutat mereu să se reinventeze, nu doar din punct de vedere fizic, ci și profesional. Deea Maxer a trecut ușor de la cântăreața la dansatoare orientală și femeie de afaceri.

Citește și: Cât de implicat este Robert Drilea în creșterea copiilor Deei Maxer: ”Mergem cu bunicii și cu Robert” Maysa a împlinit vârsta de patru ani

Schimbarea i se datorează și lui Robert Drilea, cel care a ajutat-o să treacă peste divorțul de Dinu Maxer. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, motiv pentru care vedeta vrea să arate din ce în ce mai bine. Cei doi au gânduri serioase și nu exclud posibilitatea ca în viitorul apropiat să se căsătorească sau să aibă un copil împreună, ținând cont de faptul că Robert este extrem de atent cu cei doi copii ai Deei Maxer.