Schimbare de look pentru Geta Sterp: „zici că e mătură” Geta s-a lăsat pe mână surorii ei, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte

Author: Diana Bostan

Getuța și Ileana Sterp

Sursa: Instagram- Ileana Sterp/ Geta Sterp

Ileana Sterp a fost în vizită la mama Geta, însă venirea ei nu putea trece neobservată. Ileana s-a gândit să-i facă o schimbare de look Getei, așa că a tuns-o.

Ileana a filmat totul și a postat rezultatul pe canalul ei de youtube. Geta Sterp a răspuns imediat provocării, aceasta chiar simțind nevoia unei schimbări.

Geta Sterp și-a lăsat podoaba capilară pe mâna Ilenei

„Te duci să te speli și vii să te tund. Facem o schimbare majoră de look”, a spus Ileana Sterp. Geta Sterp a simțit nevoia unei schimbări, părul ei fiind mult prea lung, astfel că era nevoită să-l țină mereu strâns în coadă.

Citește și: „Arată oribil”. Comentariul care l-a scos din sărite pe Culiță Sterp. Ce detaliu a fost taxat dur de fanii lui

Geta a reveni, iar Ileana a început transformarea, chiar sub privirile Carlei, fiica Ilenei Sterp. Aceasta abia aștepta să o transforme pe sora ei: „Zici că e mătură”.

Geta a mărturisit că cel mai relaxant lucru este ca sora ei să o tundă și să o penseze, acestea sunt momentele ei de relaxare.

Citește și: Decizie definitivă în cazul accidentului provocat de Culiță Sterp! Artistul a scăpat de măsurile preventive: „Am avut pile la Dumnezeu”

Ileana Sterp și-a ținut fanii la curent cu ce face pe tot parcursul procesului de tuns, iar după câteva zeci de minute, rezultatul a fost gata.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Geta a rămas surprinsă de rezultat, ba chiar și-a făcut și breton: „Îmi place foarte mult, îți mulțumesc sora mea”, a spus aceasta.

Ileana Sterp a fost enervată la culme de cei doi copii în timpul unui eveniment

Sora lui Culiță Sterp este adepta momentelor petrecute în familie, așa că merge peste tot cu cei doi copii. Ileana și soțul ei au participat la o nuntă, eveniment la care au luat parte și cei doi copii.

Citește și: Poză rară cu părinții mamei Geta. Culiță Sterp a făcut publică o fotografie de colecție: "Cât de greu le-a fost bunicilor noștri"

Ileana Sterp a povestit cum Carla i-a dat două palme și nu a stat un moment liniștită. Sora lui Culiță Sterp a mărturisit că s-a abținut cu greu să nu o mustreze pe fiica sa.

 Vai, deci Carla efectiv m-a chinuit pe acolo, voia să facă efectiv doar ce voia ea și, la un moment dat, când am luat-o în brațe ca să nu o mai las să facă toate prostiile posibile de pe lume, mi-a dat două palme.

Citește și: Ileana Sterp și-a luat inima în dinți și a luat o decizie pe care a tot amânat-o: „Am făcut asta cu toată părerea de rău”

Cu greu m-am abținut să nu zbier la ea, să nu ridic tonul. Mă bucur că am reușit să fac asta, dar, doamne, dă-mi răbdare. În multe cazuri zic Doamne, te rog, înzestrează-mă cu multă, multă răbdare, pentru că nu vreau să reacționez într-un fel. Bine, că s-a mai întâmplat, să mai ridic tonul la ea, s-a mai întâmplat, că e inevitabil”, a povestit Ileana Sterp.