Schimbare de look pentru Ștefania de la Casa Iubirii! Imaginile în care fosta concurentă e greu de recunoscut

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 sep 2024, 23:28

Fosta concurentă din Casa Iubirii a ales să își vopsească părul într-o nuanță de blond

Sursa: Instagram

Ștefania de la Casa Iubirii i-a surprins pe toți cu schimbarea sa de look. Fosta concurentă s-a vopsit, iar noua culoare o prinde foarte bine!

Ștefania a lipsit o perioadă de pe TikTok, însă acum a revenit chiar în forță, am putea spune. Noul look o prinde foarte bine.

Citește și: Ștefania, mărturii surprinzătoare la trei săptămâni după ce s-a mutat cu Cosmin: „Credeam că o să ne despărțim”. Ce detalii a dezvăluit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Cum arată Ștefania, după schimbarea radicală de look

Ștefania și-a surprins fanii cu un nou look, iar aceștia au rămas de-a dreptul încântați! Fosta concurentă din Casa Iubirii a ales să își vopsească părul într-o nuanță de blond.

Dovada faptului că fosta concurentă este cu atât mai frumoasă este confirmată și de fani. Aceștia au reacționat imediat în comentarii și au complimentat-o pe blondină.

„O prinde bine blondul”/ „A rupt cu blondul ăsta”/ „Blondul ăsta îți stă superb”/ „Ce bine îți stă”, sunt

doar câteva din comentarii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cosmin și Ștefania s-au mutat împreună

Cosmin și Ștefania, foști concurenți în sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, au format un cuplu în timpul show-ului și continuă să fie împreună și după finalul competiției. Deși au avut unele momente tensionate în emisiune, relația lor s-a consolidat. În prezent, ei locuiesc împreună și mențin o relație apropiată cu fanii lor, împărtășind momente din viața de zi cu zi pe rețelele sociale​.

Citește și: Cosmin și Ștefania s-au logodit! „S-a întâmplat mai demult” Mama Ștefaniei a fost de față în cel mai important moment al cuplului

Aceștia par să fie foarte fericiți și își continuă relația pe drumul cel bun.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.