Schimbare de look totală pentru Nona de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă este de nerecunoscut: „Asta este surpriza de care v-am zis”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 mar 2024, 13:32

Nona de la ”Casa iubirii” a renunțat la brunet

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, și-a surprins urmăritorii cu noua schimbare de look. Tânăra a dezvăluit totul într-un videoclip postat în secțiunea InstaStory.

Nona nu mai arată deloc așa cum își amintesc fanii emisiunii ”Casa iubirii”. Frumoasa din Republica Moldova, cea care i-a furat inima lui Patrick cu părul ei brunet și lung, a trecut printr-o schimbare de look drastică. Fosta concurentă a sezonului 2 a postat rezultatul într-un video, în secțiunea InstaStory.

Nona de la ”Casa iubirii” și-a schimbat total look-ul

Într-o schimbare spectaculoasă de look, Nona, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii "Casa Iubirii", și-a uimit fanii cu o transformare surprinzătoare în ceea ce privește părul.

Frumoasa din Republica Moldova, cunoscută pentru părul său lung și brunet, a decis să-și reinventeze imaginea, adoptând o coafură inedită cu șuvițe blonde.

Nona, care și-a câștigat locul în inimile telespectatorilor prin participarea sa în emisiunea de ”Casa iubirii” a postat imagini cu noul său look pe rețelele de socializare, stârnind reacții entuziaste din partea fanilor. La vederea imaginilor, unii urmăritori au crezut că Nona a optat pentru o perucă, însă fosta concurentă a lămurit întreaga situație și susține că schimbarea este una permanentă.

Citește și: Nona de la ”Casa iubirii”, la brațul unui bărbat misterios. Bruneta l-a dat uitării pe Patrick și s-a afișat cu noua cucerire de Ziua Îndrăgostiților

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Foarte mulți mi-ați scris că e perucă, dar oameni buni nu e perucă. Asta a fost surpriza de care v-am zis. Vreau să vă zic la mulți ani de 8 martie! Vă iubesc. Să nu uitați să zâmbiți. Bunătatea dintr-o femeie vine atunci când este mai dulce, mai feminină”, a spus Nona, într-un video publicat în secțiunea InstaStory.

Fanii au fost șocați de transformarea fostei concurente

Această transformare neașteptată a stârnit numeroase comentarii pozitive și aprecieri, iar fanii au apreciat curajul Nonei de a experimenta și de a adopta un stil nou. Există totuși și urmăritori care susțin faptul că fosta concurentă era mult mai frumoasă cu părul brunet și lung.

Citește și: „Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”. Larisa de la „Casa iubirii”, val de hate în online! De ce este criticată frumoasa concurentă

Mulți dintre admiratorii Nonei au exprimat dorința de a o vedea din nou în "Casa Iubirii", luptând pentru inima lui Patrick. Mesajele pline de susținere și încurajare au inundat profilul său online, iar mulți au remarcat că schimbarea de imagine a accentuat farmecul și frumusețea sa. 

”Woow. dacă tot ii plac la Patrick blondele, eștiii super megaaa frumoasă”/ Wow Nona, chiar îți stă bine”/ Ești perfectă m-am convins”, au

fost doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.