Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialele turcești ''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'', de la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 iul 2022, 16:14
 Ce se întâmplă cu serialele turcești''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte'' Foto(4)

Ce se întâmplă cu serialele turcești''Mă numesc Zuleyha'' și ''Aripi frânte''

Vești importante pentru fanii serialelor ”Mă numesc Zuleyha” și ”Aripi frânte”, Kanal D anunță schimbări importante în grila postului.

Serialele turcești ”Mă numesc Zuleyha” și ”Aripi frânte” vor avea începând din luna august noi zile de difuzare, însă ora va rămâne la fel, 20:00, pe Kanal D.

În ce zile vor fi difuzate serialele ”Mă numesc Zuleyha” și ”Aripi frânte” din luna august

Citeste si: Exclusiv! Ce se întâmplă cu emisiunea "Jocul cuvintelor" din toamnă. Dan Negru a ținut să se afle totul de la el

Luna august vine cu noi schimbări în grila postului de televiziune Kanal D. Schimbările apar în contextul în care serialul ”Mă numesc Zuleyha” se apropie cu pași repezi de final. Din 3 august, serialele ”Mă numesc Zuleyha” și ”Aripi frânte” vor avea noi zile de difuzare, în timp ce ora va rămâne la fel, de la 20:00, pe Kanal D.

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

Din acel moment, fanii celor două producții vor putea urmării serialele lor preferate după următorul program: ”Aripi frânte”, serialul care a cucerit publicul din România încă de la primul episod, va fi difuzat doar de două ori pe săptămână, luni și marți, în timp ce serialul fenomen, care a poziționat postul Kanal D în topul preferințelor, ”Mă numesc Zuleyha”, va fi difuzat de miercuri până vineri. 

Această schimbare în grilă a survenit căci serialul ”Mă numesc Zuleyha”, care prezintă istoria unei iubiri unice, ce se derulează în Istanbulul anilor ’70, dar și pe tărâmurile fertile din Adana, locuri ce poartă amprenta unor întâmplări în care se scriu povești despre curaj și iubire, dar și despre orgolii, ambiție și tiranie, se apropie promițător de final.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Noul serial ”Aripi frânte”, de la Kanal D, care prezintă o dramă de familie impresionantă, a făcut senzație încă de la difuzarea primului episod, fiind urmărit de mii de oameni, iar din 3 august va pute fi urmărit doar în zilele de luni și de marți.

Citeste si: ”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final. Ultimul episod al serialului a fost extrem de discutat în Turcia. Iată ce au comentat fanii în mediul online

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.