Schimbare în grila Kanal D! Iată când va fi difuzat captivantul serial "Secrete de familie", începând din această săptămână

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2023, 16:04

Veste neașteptată despre producția "Secrete de familie"! Iată când va fi difuzat îndrăgitul serial începând de săptămâna aceasta! Aflați prin ce momente dramatice și răsturnări uluitoare de situație vor trece Ceylin și Ilgaz!

Serialul Secrete de familie a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și va aduce în continuare în prim plan noi momente impresionante, mult suspans, întâmplări neașteptate, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. Scenele dramatice sunt jucate magistral de renumiții actori care întruchipează personajele principale, însă și de tineri aflați la început de drum în domeniul actoriei, însă extrem de talentați și carismatici.

Când va fi difuzat serialul "Secrete de familie"

De curând, Kanal D a anunțat noi schimbări în grila de toamna, astfel că îndrăgitul serial Secrete de familie va fi difuzat începând din această săptămână doar în serile de vineri, de la ora 20:00, când telespectatorii vor putea urmări prin ce vor trece personajele lor preferate Ceylin și Ilgaz, care se vor confruntă cu noi obstacole și situații fără ieșire, care nu numai că le vor da viață peste cap, ci le va pune și relația în pericol.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În noul episod de vineri, 6 octombrie 2023, Ceylin va încerca din răsputeri să își amintească detalii importante despre ceea ce s-a petrecut în noaptea fatidică în care fost ucis Engin, în vreme ce Ilgaz se va zbate să o salveze pe femeia iubita din închisoare.
În ciuda eforturilor făcute de tatăl sau de a-l ține departe de ancheta inițiată în cazul lui Ceylin, Ilgaz va continua să se implice și mai mult decât atât bărbatul va lua o decizie șocantă, fiind dispus să facă sacrificii extreme de dragul femeii iubite.

In cele din urmă, Ilgaz va decide să renunțe la funcția de procuror pentru a deveni avocatul apărării în cazul lui Ceylin în procesul dificil care va urma. Aflați ce se va întâmpla în noul episod dramatic din serialul Secrete de familie, vineri, 6 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.