Schimbare inedită de look cu extensiile nod brazilian, în Beauty Bar-urile Belher

Author: O.P.
Actualizat: 20 nov 2020, 23:30

Cine dorește o schimbare de look de impact, sau cine doreste un păr mai lung, poate oricând să se orienteze spre soluțiile propuse de experți. Extensiile de păr sunt un concept îmbrățișat cu interes de publicul feminin, o alternativă la îndemână pentru o schimbare inedită de look, rapidă și de durată. Acestea se diferențiază prin tehnica de aplicare, iar cele ce au cucerit atenția femeilor se referă la nodul brazilian, ce vine la pachet cu o serie de avantaje.

Cu experiență în tot ceea ce presupune montarea extensiilor, atât a celor tip nod brazilian sau prin orice altă tehnică, Belher este la dispoziția celor ce doresc să realizeze o astfel de transformare. Foarte important este ca montajul să se realizeze în cadrul unui salon specializat, de către un hairstylist experimentat, care are la dispoziție și instrumentele potrivite.

În acest sens, un concept unic este Belher Beauty Bar, locul unde se petrec adevăratele transformări. Disponibil în cele două locații din capitală unde există și magazin Belher, este accesibil tuturor celor care vor ca totul să iasă perfect, iar aplicarea extensiilor de păr să fie de nota 10.

*Bd. Pache Protopopescu, Nr.6

*Băneasa Shopping City, Etaj 1, București

Belher Beauty Bar - pentru schimbări de look ireproșabile

Acest concept - de Belher Beauty Bar a luat naștere întocmai din dorința de a oferi publicului feminin interesat posibilitatea unor tratamente profesionale pentru părul natural și extensii, consiliere privind alegerea acestora din urmă, a perucilor comercializate de asemenea, precum și servicii de montare/ demontare și întreținere a produselor Belher.

Profesioniștii a căror servicii sunt disponibile în cadrul salonului special sunt stăpâni pe tehnicile aplicate, dețin experiență în domeniu, sunt hairstyliști cu viziune, mereu creativi și capabili să ofere sugestii care să rezulte în coafuri peste așteptările clientelor.

Extensiile de păr cu prindere în mod brazilian - în Belher Beauty Bar

Diferită în multe sensuri față de celelalte tehnici de montare a extensiilor cunoscute, nodul brazilian vine cu o serie de avantaje despre care orice femeie dornică de o schimbare de look deosebită trebuie să afle.

Extensiile de păr cu prindere în nod brazilian disponibile pe Belher.ro ies în evidență prin ceea ce oricine va numi un sistem greu de sesizat printre șuvițe, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o culoare unitară. Numai un specialist poate presta servicii de montare si intretinere extensii nod brazilian care să satisfacă orice exigențe, să prezinte durabilitate și un aspect unitar. 

Pentru cele care nu sunt sigure că extensiile cu prindere în nod brazilian sunt o alegere inspirată, iată ce spun specialiștii Belher despre acestea. Pot rezista în păr și până la 6 luni fără a avea nevoie de întreținere. Pentru asta e necesar ca montarea să fie lăsată pe mâna profesioniștilor.

În Beauty Bar-ul Belher, astfel de servicii sunt la dispoziția oricui. De altfel și întreținerea se va realiza cu produse cosmetice special concepute în acest sens. Etapa de vopsire, pentru o potrivire deplină a extensiilor cu părul natural, este de asemenea un serviciu inclus în lista de opțiuni în acest salon special.

Se vor aplica cât mai aproape de rădăcini, șuviță cu șuviță. Sunt deosebit de confortabile și nu își vor trăda prezența. Vin cu avantajul că în montarea lor nu se folosesc substanțe chimice, lipiciuri.

Se găsesc în magazinele fizice Belher sau online pe Belher.ro în lungimi și nuanțe variate, se pot coafa,  întinde, vopsi fără grijă pentru că au la bază păr remy. Pot fi full head sau dublu volum, după nevoie. Manopera poate fi realizată în Beauty Bar.

Cele interesate de o programare, respectiv de consilierea experților privind alegerea extensiilor cu prindere în nod brazilian potrivite sunt binevenite în cadrul salonului specializat. Mai multe informații despre produsele și serviciile Belher sunt disponibile online.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.