Schimbare radicală de look pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”. Fosta concurentă a fost criticată pentru părul scurt, iar acum este de nerecunoscut ”Cine mă place, mă place așa cum sunt”

Autor: Diana Bostan

Kinga de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Captură Kanal D

Kinga de la ”Casa Iubirii” nu mai arată deloc așa cum o știa publicul. Fosta concurentă a renunțat la părul lung și blond, a fost tunsă scurt, iar acum apelează la peruci.

Nimeni nu înțelege ce se întâmplă cu Kinga, fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii”. În urmă cu o săptămână, Kinga a explicat de ce și-a tuns părul scurt, iar acum și-a uimit urmăritorii cu o nouă transformare.

Kinga a explicat de ce s-a tuns scurt

Îndrăgită pentru umorul său și pentru părul lung și blond, Kinga era asemănată unei păpuși Barbie în timpul participării la emisiunea ”Casa Iubirii”.

După ce a părăsit competiția, Kinga a trecut prin mai multe stări emoționale neplăcute, iar acest lucru s-a văzut și-n stilul său.

După ce a apărut cu părul tuns extrem de scurt și cu mai multe piercing-uri, Kinga a fost criticată aspru de fani, însă aceasta a susținut faptul că nu o interesează părerea nimănui și că face ce vrea cu corpul ei.

Citește și: „Astăzi ești cu Julia, mâine îi dai speranțe Catincăi”. Cosmin va fi pus la zid de Cristina după ce va oscila între trei concurente din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla luni, 23 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

În urmă cu ceva timp, fosta concurentă a emisiunii ” Casa Iubirii” a explicat de ce a luat decizia de a se tunde scurt.

Kinga a dezvăluit faptul că are câteva proiecte ce necesită ca aceasta să aibă părul scurt și este de părere că tunsoarea chiar o avantajează. Fosta concurentă a mărturisit că cine o place, o place și cu părul tuns scurt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”De ce nu-mi las părul lung înapoi? Ghici ce? M-am obișnuit cu părul ăsta scurt. Cine mă place, mă place așa cum sunt, e ok. Am câteva proiecte care chiar îmi cer să am părul scurt. Mă prinde mai bine”, a spus Kinga, într-un video postat pe TikTok.

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii” trece printr-o nouă transformare

Kinga a postat un video în care apare cu părul lung și colorat.

Se pare că fosta cunoaștere a lui Radu apelează la peruci. Aceasta a încercat mai multe stiluri, trecând de la blond la brunet și gri sau chiar o tunsoare bob scurt.

Fanii au reacționat imediat la vederea imaginilor în care favorita lor are părul lung. Dacă unii susține că ar trebui să rămână cu părul lung, fiind mult mai drăguță și mult mai feminină, alții i-au scris că o vor susține indiferent de stil și de lungimea părului.

Kinga, încet, încet, îți revii la normal, bravo”, a fost unul dintre comentarii.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii! Concurenții au scăpat de eliminare

Despre schimbarea Kingăi a vorbit și fosta ei prietenă, Larisa. Invitată în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, Larisa a dezvăluit faptul că Kinga nu o mai consideră prietena ei și că își face griji pentru ea în urma schimbărilor făcute.

„M-am trezit într-o dimineață cu un mesaj de la Kinga că sunt o falsă, că nu sunt o prietenă. Eu doar am vrut să îi dau niște sfaturi. De atunci nu i-am mai răspuns, am fost foarte dezamăgită, vreo două-trei zile eram doar cu gândul la mesajul respectiv. Nu aș vrea să mă împac cu Kinga. Ea știa cât înseamnă pentru mine și că nu aș fi trădat-o niciodată. În acest moment, nu cred că e bine deloc, am văzut-o și eu și nu mi-a plăcut. I-am scris de curând, dar nu mi-a răspuns. Foștii ei susținători, care acum sunt susținătorii mei, mi-au spus că Kinga nu este bine deloc, ei consideră că ea este într-o depresie. Nu este ea, cea pe care o cunosc. Era altfel înainte, plină de roz. Schimbarea asta nu o caracterizează.” ,a spus Larisa pentru WOWbiz.ro.

@kingaqueen_kk #CapCut ♬ original sound- 𝗮𝗿𝗶𝘃𝘂𝗾 ☘︎︎