Schimbarea electrocasnicelor: 5 lucruri de care să ții cont

Author: Oana Iosif

Prezența unor electrocasnice într-o locuință este din ce în ce mai mare, datorită eficienței și accesibilității acestor produse. Să utilizezi un aspirator în locul unei mături este o schimbare care te ajută să salvezi timp și efort.

Ți s-au stricat electrocasnicele sau vrei să faci o schimbare completă în amenajarea locuinței tale? Iată cinci lucruri de care să ții cont pentru schimbarea electrocasnicelor!

1. Funcționalitate

Poate că nu toate produsele din casa ta au nevoie de o schimbare. Fă-ți o listă cu electrocasnicele care trebuie înlocuite în mod prioritar. 

De exemplu, dacă ești o persoană căreia îi place să gătească activ, atunci primele pe listă ar trebui să se afle ustensilele pentru bucătărie care să-ți eficientizeze activitatea. Dacă un lucru încă este funcțional, atunci poate ar trebui să te concentrezi pe un produs electrocasnic care îți lipsește.

2. Buget

Setarea unui buget stabil este un aspect important pentru că te ajută să îți prioritizezi nevoile de consum. Dacă nu ai un fond de economii sau o sumă de bani pe care ai economist-o special pentru schimbarea electrocasnicelor din locuința ta, ai varianta de a cumpăra în rate fără dobândă, de la Altex.

3. Compară ofertele

Există anumite perioade din an în care piața electrocasnicelor și electronicelor abundă de oferte, cum sunt sărbătorile de Black Friday sau ofertele programelor rabla. Urmărește cu atenție ofertele de la firmele competitoare, precum și alte beneficii, pe care marile magazine le oferă atunci când achiziționezi un produs de la ei și fă alegerea care ți se potrivește. În felul acesta, poți cumpăra tot setul de electrocasnice pe care ți-l dorești de la un singur furnizor.

4. Electrocasnice smart

Dacă îți upgradezi electrocasnicele din casă, alege-le pe cele cu funcții smart, inovatoare, moderne și cu o perioadă îndelungată de utilizare. 

5. Aspect

Electrocasnicele pe care vrei să le achiziționezi trebuie să se potrivească cu designul interior și cu preferințele tale estetice. De exemplu, nu este estetic să alegi electrocasnice de dimensiuni mari, robuste, dacă ai adoptat un stil minimalist sau contemporan pentru locuința ta.

Schimbarea electrocasnicelor din casă poate să reprezinte un moment important care îți va îmbunătăți stilul de viață și care va aduce un strop de noutate în viața ta. Aceste elemente sunt indispensabile în activitățile zilnice, așa că alege să investești calitativ și sigur!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.