Schimbarea la fata a Domnului - ziua in care rugaciunile se implinesc! Iata cea mai puternica rugaciune care trebuie rostita astazi catre Iisus Hristos!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 aug 2018, 13:00

Rugaciunea care se rosteste la sarbatoarea Schimbarii la fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos este puternica si aduce cu ea implinirea celor mai arzatoare dorinte

Schimbarea la Fata a Domnului, socotita zi de hotar pentru vara, este sarbatorita de credincioşi duminică, pe 6 august. Considerat unul dintre marile praznice ale creştinismului, fiind dezlegare la peşte pentru cei care au postit.
Rugaciunea care se rosteste la sarbatoarea Schimbarii la fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos este puternica si aduce cu ea implinirea celor mai arzatoare dorinte:

Sfintilor ai lui Dumnezeu, apostoli si prooroci, rugati-va lui Dumnezeu pentru mine, si ajutati-ma sa ma schimb si eu pentru a fi bineplacuta Domnului, sa am bunatate in loc de rautate, iubire in loc de
ura si invidie, ascultare in loc de incrincenare, ajutati-ma voi Sfintilor ai lui Dumnezeu sa am pace in loc de tulburare, blindete si milostivire in loc de miniere si asuprire, credinta in loc de indoiala, plecare de voie in loc de cirtire, multumire si rugaciune in loc de nemultumire.
La praznicul Tau, Doamne, sa ma schimb si eu as vrea, ca sa fiu bineplacuta Tie, ajuta-ma Doamne, pentru rugaciunile sfintilor Tai, si ale Maicutei Tale, ajuta-ma cu mila Ta si cu iubirea Ta de oameni, ajuta-mi Doamne."