Schimbarea majoră pe care Georgiana Lobonț o va face în viața ei, în curând: „Cu siguranță, nu am fost pregătită până acum”. Artista știe foarte bine ce vrea să facă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mar 2023, 13:21

Georgiana Lobonț se bucură de foarte mult succes pe plan profesional, fiind una dintre cele mai apreciate și mai bine plătite artiste din țara noastră. Cu toate acestea, solista vrea să facă o schimbare importantă și să bifeze o nouă realizare.

Georgiana Lobonț are foarte mult succes și este iubită atât de românii din țară, cât și de cei din străinătate. Tocmai din acest motiv, vrea să se alăture și ea artiștilor care au câte un concert, o dată pe an.

Georgiana Lobonț va avea propriul concert

Georgiana Lobonț va avea propriul concert, dar nu va fi unul așa cum a obișnuit până acum, ci va fi unul caritabil.

Artista este extrem de hotărâtă să facă acest pas și susține că, până acum, nu era pregătită pentru ceea ce va pune în aplicare.

Concertul caritabil urmează să se țină în Cluj, pe scena pe care a și debutat. De mult timp a visat la acest moment și, în cele din urmă, visul i s-a îndeplinit.

„Noi doi ne-am gândit să organizăm așa ceva.

De mult timp îmi doream să am și eu propriul meu concert și să fac o tradiție din concertele mele. Aș vrea să le tot repet în fiecare an.

Citește și: Prima declarație făcută de Georgiana Lobonț, după ce fanii au sesizat că nu mai poartă verighetă: „Încep să îmi îndrept atenția”

Cred că, cu siguranță, nu am fost pregătită până acum, probabil nici moral și nici fizic.

În acest moment, mă simt bine, mă simt fresh și sunt gata să fac concertul meu”, a povestit Georgiana Lobonț, conform wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Georgiana Lobonț va susține un concert de cântece bisericești

Artista se bucură din plin de iubirea și de aprecierea fanilor și, pentru că a ajuns în punctul în care are toate aceste lucruri, vrea să îi mulțumească lui Dumnezeu și să profite de influența pe care o are, pentru

a atrage cât mai multă lume la concert, iar suma donată să fie cât mai consistentă.

Mai mult decât atât, concertul nu va fi unul cu muzică de petrecere, ci cu muzică bisericească, melodii specifice din zona Ardealului.

De asemenea, Georgiana nu va dona doar banii de la concert, dar va pune și o urnă, în care oamenii vor putea lăsa sume de bani, în continuare, pentru ca banii donați să fie cât mai mulți.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, declarații la șapte ani de căsătorie. Ce a ieșit la iveală după anunțul despre divorț: „Multe seri plecate de acasă”

„O să fie un concert de mulțumire pentru Dumnezeu pentru tot ceea ce am realizat eu.(...) Aceste concerte vreau să le fac pentru sufletul meu și pentru oamenii care au nevoie de ajutor”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Chiar dacă a mai urcat pe scenă de atâtea ori până acum, artista are foarte multe emoții, deoarece va susține concertul pe scena pe care și-a început cariera. Prin intermediul lui, vrea să ajute un caz social, deoarece „până, la urmă, noi nu ne ducem cu nimic din lumea asta. Nici cu banii, nici cu casele”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?