Schimbari cu privire la noua taxa auto. Cum vor fi romanii afectati

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 17:05

Anuntul lui Eugen Teorodovici pentru romanii care vor sa isi cumpere o masina second-hand.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a dezmintit ca noua taxa de poluare va pune o presiune fiscala celor care doresc sa achizitioneze o masina la mana a doua cu o norma mai mare de poluare.

„Este o prezentare a unei propuneri de la Ministerul de Finante care sa vina undeva in intampinarea Ministerului Mediului pe aceasta zona si astfel incat romanii sa nu aiba o presiune fiscala pe aceasta zona, pe partea de masini, poluare si asa mai departe.

Eu zic ca o sa iasa o propunere frumoasa”, a precizat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit mediafax.ro.

Propunerea de modificare a noii taxe auto va fi prezentata ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu, pentru a fi gasita “cea mai buna varianta, astfel incat romanii sa nu fie afectati”.

La inceputul lunii septembrie, ministrul Mediului a declarat, ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie- 31 martie 2019, urmand sa fie nu doar o taxa pe norma de poluare, ci se vor lua in calcul si capacitatea cilindrica, dar si

alte componente ale masinilor.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.