Schimbări în grila Kanal D de weekend

Autor: Oana Iosif

Porţie dublă de comedie, cu două episoade din serialul “Strada Speranţei”, în fiecare sâmbăta, de la ora 20:00; Episoade noi “Roata Norocului”, în fiecare duminică, de la ora 20:00

Începând de sâmbătă, 28 mai, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă de bună dispozitie pentru că vor putea viziona doua episoade din serialul de comedie urbană “ Strada Sperantei”, de la ora 20:00!

Schimbări în grila Kanal D de weekend

Aventurile personajelor preferate, tipologii diverse, ale caror existenţe se împletesc într-un tăvălug de întâmplări pline de umor, le vor face serile de sâmbătă mai relaxante milioanelor de telespectatori Kanal D.

Citeste si: Monica Anghel, invitata lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls:

Serile de weekend vor fi completate, începând chiar de saptămâna aceasta, cu unul dintre cele mai îndrăgite show-uri concurs din istoria televiziunii, “Roata Norocului”.

Din 29 mai, episoade noi ale emisiunii prezentate de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi îsi vor surprinde telespectatorii cu concurenţi gata să câştige premii uriaşe, iar vedetele invitate continuă să îmbine buna dispozitie cu dorinţa de a veni in sprijinul unor persoane aflate în dificultate.

Muzica bună, glumele pe banda rulantă, emoţiile inerente şi premiile uriaşe vor reveni în atenţia milioanelor de fani ai show-ului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actor din întâmplare! Ovidiu Niculescu, artistul care îi da viață personajului Viorel din serialul de comedie “Strada Speranței”, la Kanal D, face dezvăluiri inedite

Aşadar, în serile de weekend, Kanal D le propune celor din faţa micilor ecrane  entertainment de calitate, cu două episoade din serialul  “Strada Sperantei”, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, şi cu noi episoade “Roata Norocului”,  în fiecare duminică,  de la ora 20:00! 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!