Schimbari majore pentru elevi. Ce li se pregateste in aceasta primavara

Autor: Raluca Vitu

Gabriela Firea a declarat ca vrea sa implementeze un proiect prin care elevii sa fie adusi la scoala cu microbuzele.

Proiectul este pilot momentan si va functiona in prima faza la Scoala 195.

„Am demarat un proiect pilot, suntem pe cale de a-l finaliza la scoala 195 din Sectorul 3 al Capitalei, care are aproape 2.500 de elevi. E una dintre cele mai mari scoli din tara, nu doar din Capitala si unde o pondere importanta o reprezinta elevii care nu vin din zona, deci nu vin din cartierele care apartin de Sectorul 3.

Sa punem la dispozitie din partea Primariei generale un numar suficient de microbuze scolare- cu acceptul parintilor, fireste-, astfel incat in fiecare dimineata si dupa-amiaza sa nu se mai adune mii de masini pe o straduta ingusta dintr-un cartier din Bucuresti”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, la Adunarea Asociatiei Municipiilor, potrivit mediafax.ro.

Gabriela Firea i-a solicitat, astfel, ministrului Educatiei, care a fost prezent la acelasi eveniment, sprijinul pentru acest proiect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Rugamintea la doamna ministru era de a ne sprijini in implementarea acestui proiect, pentru ca va marturisesc ca exista o reticienta.

Va dati seama ca suntem si noi parinti si nu ne gandim sa-i fortam pe copiii parintilor care sunt mai mici, sa spunem de clasa zero sau clasa intai”, a declarat Firea, care a mai precizat ca vrea sa implementeze acest proiect la cat mai multe scoli.