Schimbarile bruste ale vremii si presiunea atmosferica scazuta le dau mari batai de cap persoanelor meteosensibile! Iata care sunt simptomele asociate variatiilor de temperatura si cum pot fi combatute!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 23:20
video Foto(4)

Vrema mohorata afecteaza din ce in ce mai mult persoanele meteosensibile!

Cele mai afectate de schimbarile climatice sunt persoanele care sufera de dureri articulare, care devin de-a dreptul insuportabile in astfel de perioade cu vreme mohorata.

Schimbarile climatice dau mari batai de cap persoanelor meteosensibile

Statisticile arata ca o persoana din trei resimte in corp schimbarile de temperatura si de presiune atmosferica, de altfel, femeile sunt de trei ori mai predispuse la a dezvolta reactii la schimbarile meteorologice comparativ cu barbatii.

Diferentele de temperatura sau umiditatea excesiva asa cum se intampla zilele acestea, ne creeaza mari neplaceri. De altfel, si presiunea atmosferica scazuta ne afecteaza circulatia, ne spun medicii, astfel tensiunea arteriala creste, la fel si ritmul cardiac, iar creierul nu mai poate fi oxigenat corespunzator, asa apar si durerile de cap, ametelile sau o stare generala proasta. La pacientii cu boli cronice simptomele pot fi severe.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.